Бібліотеці Львівського державного університету фізичної культури — 65

Authors

  • І. Р. Свістельник Львівський державний університет фізичної культури

Keywords:

бібліотека, історія, вищий навчальний заклад, інформаційне забезпечення

Abstract

У статті розглянуто формування і розвиток бібліотеки ЛДУФК — єдиної бібліотеки у Західному регіоні України, яка має унікальний фонд спортивної літератури. Встановлено, що впродовж багатьох років керівник бібліотеки Т. І. Карпенко та колектив бібліотекарів під її керівництвом формували книжковий фонд, удосконалювали інформаційне забезпечення навчального та наукового процесів, видозмінювали форми інформаційного обслуговування, докладали зусилля для перетворення бібліотеки у потужну інформаційну складову вищого навчального закладу. Показано, що в останнє 20-річчя бібліотека ЛДУФК у зв’язку з недофінансуванням шукає інші способи інформаційного забезпечення студентів та науковців ВНЗ, зокрема формує інформаційно-бібліографічну інформацію, здійснює наукову та видавничу роботу з бібліографування історії вищого навчального закладу та провідних науковців ВНЗ, прагне жити проблемами і завдан нями свого університету, удосконалюючи всі напрямки роботи.

Downloads

Download data is not yet available.

References

Свістельник І. Р. Бібліотеки ВНЗ фізкультурного профілю в інформаційному забезпеченні вищої фізкультурної освіти // Теорія та методика фізичного виховання. — 2008. — № 11. — С. 3–6.

How to Cite

Свістельник, І. Р. (2011). Бібліотеці Львівського державного університету фізичної культури — 65. Physical Education Theory and Methodology, (9), 3–8. Retrieved from https://tmfv.com.ua/journal/article/view/736

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 > >>