Робоча програма з педагогічної практики в школі (ІV курс, напрям підготовки: 6.01020 Фізичне виховання) - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В.; Карпунець, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
В статті наведена робоча програма з педагогічної практики в школі за напрямом підготовки 6.01020 фізичне виховання. Робоча програма включає чотири модулі, а також поточний контроль за процесом педагогічної практики.