Сучасні вимоги і шляхи удосконалення процесу підготовки фахівців із фізичного виховання та спорту - Камаєв, О. І.; Андрієнко, Г. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Сучасні вимоги і шляхи удосконалення процесу підготовки фахівців із фізичного виховання та спорту