Дисципліна «Загальні основи теорії і методики фізичного виховання». Критерії оцінювання. Повідомлення ІІІ - Іващенко, О. В.; Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
У статті розглядаються критерії оцінювання знань студентів з дісципліни «Теорія і методика фізичного виховання. Загальні основи». Наводяться тести, тематика ІНДЗ і методика підготовки.