Перспективи застосування інтерактивних методів у процесі підготовки майбутніх вчителів фізичної культури - Суровов, О. А.; Бондар, Т. С. (Physical Education Theory and Methodology, 2012)
Розглянуто матеріали спеціальної науково-методичної літератури з метою виявлення перспектив використання інтерактивних методів у процесі професійної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури. Виявлено понятійний апарат та практичну значущість вказаних методів у педагогічній діяльності спеціалістів з фізичної культури.