Вплив програм силового тренування з навантаженнями різної спрямованості на фізичний розвиток і рухову підготовленість юнаків 15—17 років - Огарь, Г. О.; Санжаров, В. А.; Ласиця, В. І.; Огарь, Є. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Робота присвячена розробці та експериментальному обґрунтуванню ефективності тренувальних програм з атлетичної гімнастики з різною спрямованістю навантаження для корекції фізичного розвитку та вдосконалення рухової підготовленості юнаків 15—17 років