Взаємозв’язок фізичного розвитку студентів з розумовим - Курінна, В. В.; Токар, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
У статті розглянуто вплив занять з фізичного виховання на розумову та психоемоційну стійкість студентів технологічного вищого навчального закладу. Проведено порівняльний аналіз розумової працездатності студентів, які займаються в секціях плавання та аквааеробіки за допомогою коректурної проби Анфімова.