Порівняльна кваліметрична оцінка організації і проведення етапів кубка україни з ралі 2010 року - Рибак, О. Ю.; Салюк, О. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Здійснено аналіз якості організації та проведення усіх етапів Кубка України 2010 р. з ралі з використанням авторської методики кваліметричної рейтингової оцінки змагань та їх порівняння з етапами Чемпіонату України. Розраховані основні статистичні характеристики отриманих результатів: їх достовірність, значущість та взаємозв’язок. Виявлені слабкі компоненти окремих змагань та розроблені практичні рекомендації для організаторів з метою підвищення їх якості та наближення рівня українських змагань з авторалі 2011 р. до міжнародних вимог