Організація освітньо-рефлекторної діяльності учнів на уроках волейболу - Шалар, О. Г.; Мартиненко, Є. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2011)
Вміння вчителя грамотно організовувати свої заняття, чітко й зрозуміло пояснювати задачі уроку, заохочувати за спеціальними знаннями («бліц-турнір», «рефлексійна бесіда»), веде до правильного виконання учнями фізичних вправ; виявляє більш високу активність та зацікавленість учнів в опануванні навчального матеріалу. І тільки так учні зможуть покращити свій рівень фізкультурної освіти.