Оздоровча фізична культура в соціально-побутовій сфері - Винник, Н. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянуто оздоровчу фізичну культуру як взаємодію, взаємозалежність певних аспектів життя, розкрито впровадження фізичної культури у виробничу, навчально-виховну, соціально-побутову сфери, проаналізовано понятійний аспект ролі фізичної культури в зміцненні здоров’я, а також визначено такі поняття як: здоров’я, фізичне здоров’я, культура, фізична культура.