Методика розвитку гнучкості у школярів молодших класів - В’ялий, С. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті проаналізовано особливості методики розвитку гнучкості в учнів молодшого шкільного віку, узагальнено застосування засобів для її розвитку; розкрито результати експериментального дослідження впливу інтервалів відпочинку та тривалого локального виконання вправ для певного суглобу