Вплив соціально-демографічних факторів на якість учбової праці студентів - Дорофєєва, Т. І.; Коверя, В. М.; Лисенко, В. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
В статті розглядаються соціально-демографічні фактори, які цілеспрямовано впливають на підсвідому активність студентської молоді і в значній мірі визначають їх якість навчання і рівень життя.