Порівняльний аналіз рівня фізичної підготовленості абітурієнтів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України за різними напрямами підготовки - Ковальчук, А. М.; Антошків, Ю. М.; Сорохан, Ю. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті здійснено порівняльний аналіз рівня фізичної підготовленості абітурієнтів ЛДУБЖД МНС України за різними напрями підготовки для подальшої корекції навчально-тренувальних занять упродовж першого семестру навчання. Проведено математично-статистичну оцінку результатів тестувань.