Морфологічна модель стрибуна у висоту - Маєвська, С. М.; Вовканич, Л. С.; Гриньків, М. Я.; Музика, Ф. В.; Конестяпін, В. Г. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті проаналізовано найбільш характерні показники будови тіла стрибунів у висоту високої кваліфікації — учасників міжнародних змагань з легкої атлетики «Меморіал О. Дем’янюка». Проведено порівняння отриманих результатів з літературними даними.