Біологічні, психолого-педагогічні закономірності рухової діяльності людини. Доповідь ІІ - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті зроблена спроба системного аналізу біологічних, психолого-педагогічних закономірностей рухової діяльності людини