Результати оцінки інтегрального компонента здоров’я студентів - Лошицька, Т. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті представлено результати досліджень інтегрального компоненту фізичного здоров’я із використання тесту моторно-кардіальної кореляції, запропонованого вченими Е.Булич та І. Муравовим. У роботі описано методику проведення цього досить нового тесту, описані сильні та проблемні моменти в його організації з точки зору застосування в умовах масових досліджень, зокрема, в умовах процесу фізичного виховання у навчальних закладах. Подано рекомендації щодо можливого використання тесту у фітнес-клубах та інших спортивно-рекреаційних закладах