Формування морально-етичних якостей у студентів факультету фізичного виховання на заняттях зі спортивних ігор - Головко, Т. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Формування морально-етичних якостей у студентів факультету фізичного виховання на заняттях зі спортивних ігор