Спортивна періодика та книговидання 60-х років ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглянуто та проаналізовано репертуар книг, які були надруковані у 60-х роках минулого століття. Встановлено, що характерною особливістю книговидання цих років була розмаїтість видань як за змістом, так і за типологією. Значно збільшилася кількість періодичних видань, було засновано нові журнали, які активно сприяли розвитку галузі.