До питання тлумачення термінів «фізична реабілітація» та «фахівець з фізичної реабілітації» - Герцик, А. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті висвітлюється проблема змістового наповнення термінів «фізична реабілітація» та «фахівець з фізичної реабілітації». Розглядаються питання сфери діяльності фахівця з фізичної реабілітації, засобів та суб’єктів фізичної реабілітації