Лікувальне плавання, як засіб фізичної реабілітації для дітей молодшого шкільного віку з вадами зору - Івасик, Н. О.; Курташ, Євген (Physical Education Theory and Methodology, 2010)
У статті розглядаються питання використання плавання для дітей молодшого шкільного віку з вадами зору. Подаються завдання лікувального плавання та проводиться аналіз методик навчання плаванню дітей молодшого шкільного віку з вадами зору