Вивчення змін модельних характеристик функціонального стану гімнастів під час навчально-тренувального процесу - Славік, М. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
В статті зроблена спроба використати методи і принципи моделювання для визначення функціонального стану гімнастів з метою застосування їх в тренувальному процесі