Модульне планування вивчення навчальної дисципліни «Методика викладання у вищій школі» - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті сформульовані основні положення програми з навчальної дисципліни «Методика викладання у вищій школі (за професійним спрямуванням фізичне виховання, спорт і здоров’я людини)» для студентів магістратури