Особливості фізичної корекції порушень амплітуди руху (контрактур) - Осіпов, В. М.; Писаренко, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядаються особливості фізичної корекції порушення амплітуди рухів (контрактур), приведена класифікація контрактур та сучасні найефективніші методи їх фізичної реабілітації. Дана інформація стане у нагоді фахівцям фізичної реабілітації при складанні корекційних програм для усунення цієї проблеми.