Деякі аспекти якості стану соматичного здоров’я студенток ВНЗ з порушеннями постави - Данило, С. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядаються питання якості стану соматичного здоров’я студенток з порушеннями постави у зв’язку з їх захворюваністю.