Визначення моделей та ефективності гри у нападі жіночих команд високої кваліфікації з гандболу на Олімпійських іграх у Пекіні - Цапенко, В. О.; Шилкін, Г. М.; Дядечко, І. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Стаття присвячена визначенню проблеми модельних показників та їх ефективності в змагальній діяльності жіночих провідних команд світу з гандболу. Це дозволить мати орієнтири при підготовці гравців і команд високої кваліфікації, щоб націлити та розкрити їх нові потенційні можливості.