Особливості цільової точності при виконанні пострілу зі стрілецьких видів зброї - Калиніченко, О. М.; Лопатьєв, А. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті зроблено аналіз понятійного апарату, пов’язаного з цільовою точністю. Розглянуто функціонування систем у стрілецьких видах спорту. Проведено теоретичний аналіз особливостей прояву цільової точності в стрілецьких видах спорту. На підставі цього аналізу зроблено припущення, що за час від появи цільового пострілу з використанням принципу візування в нервовій системі людини відбулися позитивні зміни на рівні філогенезу.