Методика застосування технічних засобів тренування незрячих спортсменів у басейні та виховання їх полісенсорного сприйняття інформації - Віхляєв, Ю. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Розглянута методика застосування технічних засобів тренування незрячих спортсменів у басейні та виховання їх полісенсорного сприйняття інформації, а також методи розвитку спеціальних фізичних якостей та особливості розвитку рухового та сенсорного досвіду