Технологія навчання гімнастичним вправам - Худолій, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядаються загальні підходи до методів навчання, які використовуються у фізичному вихованні. Дана характеристика методам навчання, технологізації процесу навчання гімнастичним вправам.