Особливості психофізіологічного та фізичного здоров’я учнів професійно-технічного училища - Качан, О. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Розглянуто та проаналізовано стан психофізіологічного та фізичного здоров’я учнів професійно-технічного училища. Встановлено, що психофізіологічний та фізичний стан учнів професійно-технічного училища у переважній більшості є зниженим, що створює несприятливий фізіологічний фон для успішного навчання, занять спортом та в цілому здоров’я підлітка.