Вікова характеристика розвитку силових здібностей у школярів молодших класів - Тітаренко, А. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядається динаміка силових можливостей школярів молодших класів. Установлено, що у молодшому шкільному віці піддається розвитку відносна і швидкісна сила.