Програмування процесу навчання лазінню у висі на зігнутих руках учнів третього класу - Худолій, О. М.; Мірошниченко, Д. Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті обґрунтовується програма навчання лазінню у висі на зігнутих руках учнів третього класу. Наводиться план-графік проходження навчального матеріалу. Встановлено, що запропоновані завдання доступні і взаємозв’язані.