Порівняння ефективності інструментальних засобів при моделюванні впливу зовнішнього середовища у стрільбі з лука - Виноградський, Б. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті подається порівняльна характеристика ефективності застосування різних інструментальних засобів, що дозволяють моделювати умови зовнішнього середовища, які є близькими до змагальних. Визначено механізми впливу обраних педагогічних засобів на динаміку основних значущих параметрів спеціальної підготовленості лучників високої кваліфікації. Проаналізовано зміну спортивної результативності стрільців під час чотирьох змагань.