Методика розвитку силових здібностей хлопчиків молодшого шкільного віку - Тітаренко, А. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Стаття містить методично обґрунтований матеріал для визначення розвитку сили і її місце в розвитку рухових здібностей хлопчиків 7—10 років при комплексному розвитку всіх м’язових груп.