Застосування комп’ютерних засобів у системі формування здорового способу життя студентів - Раєвський, Р. Т.; Смолякова, І. Д. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті наведена концепція ефективного формування здорового способу життя в процесі фізичного виховання з використанням комп’ютерних засобів.