Шляхи удосконалення спеціальної фізичної підготовки курсантів - Забора, А. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
Розглядаються шляхи підвищення ефективності удосконалення спеціальної фізичної підготовленості курсантів на основі врахування їх швидкісно-силових здібностей