Розвиток вищої фізкультурної освіти та її інформаційного забезпечення у 70-х роках ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2009)
У статті розглядається формування вищої фізкультурної освіти як самостійної галузі та розвиток її інформаційного забезпечення. Визначено, що у 70-х роках відчувається брак кваліфікованої інформації, галузь фізичної культури та спорту вимагає розробки відповідної системи інформування фахівців.