Шляхи підвищення ефективності занять з фізичного вдосконалення курсантів (слухачів) вищих військових навчальних закладів - Глазунов, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
Підвищення ефективності занять з фізичного вдосконалення курсантів (слухачів) вищих військових навчальних закладів можливе за умов формування у них під час навчання фізичної культури особистості. Сприяти цьому може використання інформаційних технологій.