Розвиток вищої фізкультурної освіти та її інформаційного забезпечення у 60-х роках ХХ століття - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розглядається формування вищої фізкультурної освіти як самостійної галузі та розвиток її інформаційного забезпечення. Визначено, що створюються умови, за яких галузь фізичної культури та спорту активно розвивається; покращується інформаційне забезпечення: з’являються необхідні навчальному процесові та науковим дослідженням видання