Моделювання полів розсіювання точок влучень у стрільбі з лука з використанням комп’ютерної програми «Стріла» - Виноградський, Б. А.; Куртяк, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті визначено можливість дослідження систематичних і випадкових помилок під час стрільби зі спортивного лука. Визначено форми та параметри полів розсіювання стріл. Підтверджено ефективність використання комп’ютерної програми «Стріла» з метою виявлення помилок у стрільбі з лука.