Діагностика координаційних компонентів цілеспрямованих рухів руки людини - Бретз, К.; Виноградський, Б. А.; Лопатьєв, А. О.; Антал, Ш.; Олах, Й. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті окреслена можливість дослідження взаємозв’яків між показниками емоційного стану людини та точністю відтворення рухів руки. З’ясовано статистично значущий характер впливу зазначених параметрів. Підтверджено ефективність використання спеціальної комп’ютерної програми визначення точності просторовочасових характеристик рухів руки людини в одній із площин.