Організація та методичні рекомендації щодо проведення занять з фізичного виховання зі студентами, хворими на короткозорість - Товченко, Л. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2008)
У статті розглядається організація проведення занять із фізичного виховання зі студентами з різним ступенем короткозорості. Подані методичні рекомендації щодо їх проведення. Наведено, як приклад план-конспект заняття з фізичного виховання спеціальної медичної групи зі студентами, хворими на короткозорість