Дидактичний компонент моделі школи сприяння здоров’ю суб’єктів освітнього середовища - Аксьонова, О. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті визначено зміст дидактичного компонента в моделі навчального закладу, який функціонує як школа сприяння здоров’ю. Подано алгоритм дій педагога щодо підготовки технологічних карток означеного виду діяльності, надається план проведення ділової гри з педагогами у процесі навчання останніх реалізації дидактичного компонента на уроках