Дослідження зв’язку між показниками рівня фізичного розвитку з показниками структури спеціальної підготовленості (плавальної, технічної) у ватерполістів 12—14 років - Єфімов, А. О.; Пилипко, О. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У роботі розглядається взаємозв’язок між показниками рівня фізичного розвітку, спеціальної плавальної та техничної підготовленності ватерполістів у віковому діапазоні 12—14 років.