Майбутні дослідники галузі фізичного виховання та спорту змагалися у Львові - Вацеба, О. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Нещодавно на базі Львівського державного університету фізичної культури завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт в галузі фізичного виховання та спорту.