Впровадження для спеціальності «Олімпійський та професійний спорт» спеціалізації «Тренер-селекціонер» - Сергієнко, Л. П. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті визначена доцільність впровадження спеціалізації «тренер-селекціонер» при підготовці спеціалістів з фізичного виховання і спорту. Розкрито зміст навчальної діяльності при підготовці тренера-селекціонера у вищих навчальних закладах