Особливості використання тестових завдань в методичній підготовці студентів факультету фізичної культури - Коробейник, В. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У зв’язку зі вступом України до загальноєвропейського освітнього простору стає актуальним питання модернізації вищої освіти відносно з вимогами Європейської кредитно-трансферної системи. Розроблені та описані тестові завдання на ґрунті теорії про орієнтовну основу дії та основні опорні точки для теми «Стрибок у висоту» з курсу «Легка атлетика з методикою викладання».