Вища фізкультурна освіта: тенденції інформаційного розвитку - Свістельник, І. Р. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті йдеться про тенденції розвитку інформаційного простору вищої фізкультурної освіти та актуальні проблеми, що потребують вирішення.