Використання рухливих ігор на льоду з симетричними і асиметричними траєкторіями руху в підготовці юних шорт-трековиків - Підкопай, Д. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Наводяться результати дослідження розроблених та впроваджених в практику підготовки юних шорт-трековиків рухливих ігор на льоду з симетричними і асиметричними траєкторіями руху