Логістичний підхід до процесу спортивного тренування - Огієнко, М. М.; Лисенко, Л. Л. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розглядається проблема пошуку шляхів підвищення ефективності спортивного тренування. Зроблена спроба застосування логістичного підходу до процесу спортивного тренування