Аналіз техніки базових рухів юних спортменів у спортивній аеробіці - Боляк, А. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті наведені результати дослідження технічних особливостей виконання базових рухів юними спортсменами у спортивній аеробіці.